KV Mechelen en partner Unibet hebben vorig seizoen de meest unieke zitplaatsen van de Belgische voetbalcompetitie geïntroduceerd. De Unibet Field Seats is een speciaal ontworpen dug-out die de echte voetballiefhebber de kans geeft een bijzondere voetbalavond mee te maken. Iedere thuiswedstrijd nemen 4 gelukkige supporters plaats in deze comfortabele stoelen om de Mechelse trots naar de overwinning te schreeuwen. Deze bevinden zich nu op een nóg betere locatie.

Voorafgaand aan en na de wedstrijd, worden de deelnemers extra verwend door o.a. een eigen parkeerkaart, toegang tot de businessruimte en enkele consumpties.

Win een duo-ticket in de Field Seats

Wil je samen met een vriend of vriendin zelf ervaren hoe de Unibet Field Seats zijn? Meld je gratis aan en maak kans op een duo-ticket! De winnaars worden via loting gekozen en persoonlijk op de hoogte gebracht.

Meld je hier aan en win!

Nieuwe overkapping voor de mindervaliden

Ook voor onze mindervalide supporters hebben we samen met Unibet een inspanning gerealiseerd. Een op  maat gemaakte dug-out zorgt ervoor dat onze zeer gewaardeerde rolstoelgebruikers de wedstrijd vanop een mooie plek mee kunnen maken.

Dit seizoen nóg straffere plekken!

De Unibet Field Seats zijn van locatie veranderd en bevinden zich zowaar op een nog betere plek. Nu staan ze slechts enkele meters van de KV dug-out, waardoor de beleving nog specialer wordt. Je kunt als het ware horen wat er op de bank gezegd wordt en spelers komen wel heel dichtbij.
Kortom: een ervaring die de echte voetballiefhebber niet mag missen.

Voorafgaand aan en na de wedstrijd, worden de deelnemers extra verwend door o.a. een eigen parkeerkaart, toegang tot de businessruimte en enkele consumpties.

“Ik wil nogmaals benadrukken dat wij ons gisteren in de Field Seats (en voor en na de wedstrijd) GEWELDIG goed hebben geamuseerd en dat we schitterend zijn ontvangen en in de watten gelegd door de twee Unibet medewerkers. Dikke pluim voor die jongens! Ze hebben het echt schitterend gedaan. Superleuke ervaring. Topteam Unibet! Hartelijk bedankt dat we dit eens konden meemaken.”

– Bart Mees & Jessica Peeters