Korte Samenvatting

Op een buitenspeldoelpunt van Bassette in het eerste kwartier na was er niet veel soeps aan deze wedstrijd. Uiteindelijk mogen we nog tevreden zijn met een punt, want zowel Cobbaut (hakje op de doellijn) en Coucke (geweldige save in het slot) zorgden ervoor dat de Mechelse netten schoon bleven.

Ons moment

De supporters van Standard die dan maar voor vuurwerk zorgden. Op het kwartier viel een regen van pyrotechnisch materiaal op het veld. Jammer dat dit opnieuw een wedstrijd moet ontsieren.

H2H | KVM-STA

Vorige confrontatie

Op 20 december 2023 stonden we het laatst tegenover Standard, en wonnen we met een klinkende 3-0 zege van de Luikenaars. De doelpuntenmakers van de avond waren Norman Bassette, Kerim Mrabti en Geoffry Hairemans. Een vroege rode kaart voor de bezoekende ploeg zorgde vanaf het begin voor een Mechels overwicht. Het eerste doelpunt van de avond was ook meteen Bassette zijn eerste voor Malinwa. Halfweg de tweede helft zorgde Kerim Mrabti voor de 2-0 en wat meer ademruimte. Het was een penalty van Hairemans door handspel van Connor O'Neill die voor de finale 3-0 op het scorebord zorgde.